Uw eigen stijl


ontwerp2Hofsté Consultancy bouwt voor én met u professionele websites. Zij doet dit door heel strak en zakelijk de vormgeving te volgen zoals die door u als klant wordt aangegeven. Heeft u al een eigen huisstijl? Prima! Hofsté Consultancy volgt de door u aangeven huisstijl en verwerkt die in uw pagina´s.

U krijgt standaard een 4-tal pagina´s(A4) plus een invulformulier waarop uw klanten kunnen reageren. Met name dit laatste is zéér interessant als u bijvoorbeeld uw producten door de klant wilt laten bestellen, of als u uw klanten via een mailing wilt informeren.
Wilt u meer pagina´s of invulformulieren, dan is dit uiteraard mogelijk. Maar één ding blijft voorop staan: U als klant blijft de baas en de regisseur van uw pagina's. Kijk voor de tarieven onder het hoofdstuk "Tarieven".

Eigen domeinregistratie
domeinnaam1U kunt uw eigen domeinnaam registreren, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Wij zoeken voor u de meest prijs-kwaliteit gunstigste provider en brengen uw domein daaronder.
U krijgt uw eigen "www" adres. Dit houdt in, dat uw adres er als volgt uitziet: "http://www.uwbedrijf.nl".
U krijgt de beschikking over onbeperkte e-mail adressen naar keuze (bijv. verkoop@uwbedrijf.nl).
U kunt statistieken raadplegen van het bezoek dat men brengt aan uw pagina's en inventariseren waar uw bezoekers vandaan komen.
Als uw eigen domeinnaam éénmaal aangevraagd is, bent u verzekerd van een unieke naam waar derden géén aanspraak meer op kunnen maken. Een domeinnaam mag immers maar één keer voorkomen. Controleer of uw domein nog vrij is.

marketing1Reclame en Marketing
U wilt uw bedrijf promoten op het internet en diverse Sociale Media. Ook hierin kunnen wij u begeleiden en van advies voorzien. Laat Hofsté Consultancy het onderzoek samen met u starten. U krijgt een degelijk advies in een rapportage in "normaal" helder Nederlands gesteld.